Uw volgende Honda voor een vast bedrag per maand rijden?

Dat kan met Honda Financial Services!

Hebt u uw volgende Honda gevonden?

Dan kunt u er ook voor kiezen om deze te betalen via een vast bedrag per maand in plaats van het aankoopbedrag in één keer te voldoen. 
Door uw volgende Honda per maand te betalen, laat u uw spaargeld op de bank staan of kunt u er iets anders mee doen. 
Met Honda Financial Services kiest u voor zekerheid en komt u niet voor verrassingen te staan. 

U profiteert van:


Hoe werkt het?

Zoek uw volgende Honda

Uw volgende Honda koopt u natuurlijk bij een Honda-dealer Dan bent u verzekerd van het beste aanbod via een betrouwbare partner. Op de site van uw Honda-dealer vindt u het aanbod aan nieuwe en gebruikte Honda’s. Bent u op zoek naar een nieuwe Honda? Ga dan naar Honda.nl U kunt daar zelf alle gewenste opties kiezen.  

Bereken uw maandbedrag

Hebt u uw volgende Honda gevonden? Dan kunt u deze gespreid betalen met Honda Financial Services. Dit werkt heel eenvoudig. Via de button ‘Berekenen & aanvragen’ komt u in onze calculator terecht. Daar kunt u zelf aangeven welk bedrag u wilt financieren en welk bedrag u per maand wilt betalen. Vervolgens geeft de calculator het maandbedrag en de looptijd. 

U kunt ervoor kiezen om het gehele aankoopbedrag te financieren of om een gedeelte aan te betalen. Ook kunt u besluiten om al dan niet gebruik te maken van een slottermijn. Een slottermijn is een bedrag dat u niet aflost en dat u aan het eind van de looptijd van de lening moet betalen. Door te kiezen voor een slottermijn verlaagt u uw maandbedrag. 

Doe een vrijblijvende aanvraag

Bent u tevreden over het maandbedrag en de looptijd, dan kunt u vrijblijvend een aanvraag doen. Op basis van de gegevens die u invoert, bekijkt Honda Financial Services of de lening past bij uw financiële situatie. U krijgt de uitslag vrijwel direct teruggekoppeld. Is de uitslag positief? Dan ontvangt u een vrijblijvend contract en informeren we u over de vervolgstappen. Wij informeren ook uw Honda-dealer, zodat hij uw volgende Honda voor u kan reserveren of bestellen.

Geniet van uw volgende Honda

Zodra uw aanvraag definitief is goedgekeurd is het zover. Uw dealer heeft intussen al contact met u opgenomen en een afspraak gepland voor de levering van uw auto. Nog even en het grote genieten kan beginnen.